Kognitiva PT AB

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är en hel del som har haft frågor och funderingar när det kommer till det här med att hitta en bra samtalsterapeut i Vasastan med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Kognitiva PT AB heter det företag som jag valde att vända mig till för ett tag sedan. Jag har länge letat efter en bra samtalsterapeut i området, och jag kan verkligen förstå att ni är många som har haft svårt för att hitta bra företag inom det här, då även jag har haft detta problem. Många av de företag som jag valt att vända mig till, har tyvärr visat sig vara otroligt okunniga och oseriösa inom sitt yrke, vilket då har gjort mig väldigt obekväm. Jag vill kunna slappna av och känna mig trygg och säker hos det företag och den samtalsterapeut som jag vänder mig till. Detta kunde jag göra hos Kognitiva PT AB.

Kognitiva PT AB är ett företag som verkligen arbetar med kunden i fokus. Min samtalsterapeut visade direkt att hon ville skapa en bra relation till mig som kund, för att kunna ge mig precis den hjälp som jag behövde och önskade. Jag kände mig trygg och bekväm i mitt val av företag, och kunde slappna av under hela processen. Jag kände att jag verkligen kunde öppna upp mig och prata om det som jag behövde, vilket är en känsla som jag tidigare inte känt hos liknande företag. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Vasastan med omnejd att vända er till just Kognitiva PT AB. 

Du gillar kanske också...