Stort hus i litet format

Här i Billdal skiner solen och det får oss alla att bli på gott humör. Då det är många av er som varit nyfikna på hur det är att bo i ett attefallshus ska nu få reda på detta, för jag och min hund bor i ett topputrustat hus och vi har allt vi kan önska oss även om det som sagt inte är så stort. Först ska jag säga att ett attefallshus är ett hus som man inte behöver bygglov till och det har bara i Sverige byggts 2456 hus det senaste året enligt den statistik jag läst, klicka här och läs mer. Det var en politiker som fick huset uppkallat efter sig och han hette Attefall och var kristdemokrat om jag inte minns fel. Dock så passar detta hus oavsett hur man röstar och vi är så många som känner en sådan tacksamhet för att dessa hus kom till. Men vad är det som inte är bra?

Jag kan inte komma på någonting som inte är bra för tycker man inte att ett sådant här hus är bra då bygger man ju inte ett, och vice versa. Innan bodde jag i en lägenhet men det var ganska instängt och så ärvde jag en tomt och en summa pengar och det var då jag bestämde mig för att bygga ett attefallshus och detta är någonting som jag verkligen vill rekommendera till er också. Är det någonting som ni undrar så ska jag gärna svara på era frågor och tyckte ni om detta inlägg så dela det gärna med så många som möjligt och skriv nere i kommentarerna era tankar och funderingar kring det som jag skrivit om. Det var allt för den här gången och tusen och varmt tack för att ni kom in på bloggen och läste om detta!

Du gillar kanske också...